Actueel

De Cruquius penning wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor duurzaamheid en de circulaire samenleving. Koos van der Berg ontving de penning in verband met zijn werk in de Urgenda-zaak, waarin zowel de rechtbank als het hof oordeelden dat de Nederlandse Staat meer moet doen om de emissie van broeikasgassen terug te dringen.

31 januari 2019

Om in een oogopslag de disciplines en onderwerpen te zien die betrekking hebben op duurzaamheid is de Zorgbloem een handig overzicht.

25 januari 2019

Op 12 februari organiseren wij een praktijksessie voor een kleine groep. Met maximaal 18 deelnemers nemen wij jou mee in het proces: Hoe implementeer ik Duurzaamheid in onze organisatie. Meer weten of aanmelden? Bekijk hier het evenement.

16 januari 2019

Koningin Máxima bracht op 4 december jl. haar bezoek aan Eosta naar aanleiding van de uitreiking van de Koning Willem I Duurzaamheidsprijs in 2018 aan de biologische groente- en fruitspecialist. Eosta nam de afgelopen jaren een voortrekkersrol op zich door True Cost Accounting in de praktijk te brengen. De inspanningen van Eosta op het gebied […]

5 december 2018

Triocare heeft zich aangesloten bij de Transitiecoalitie voedsel.
De Transitiecoalitie Voedsel is een coalitie van Nederlandse koplopers in de wereld van landbouw, voedsel, natuur en gezondheid. Inmiddels zijn er meer dan 150 partijen aangesloten bij deze coalitie.

13 november 2018