Actueel

Wij kijken terug op een prachtig Congres Gezonde Zorg en blikken vast vooruit naar een toekomstbestendige zorgsector! Met dank aan alle sprekers en pitchers: Cathy van Beek, Pauline Bieringa, Machteld Huber, Michel van Schaik, Laurent de Vries, Ailin Haijer, Pablo van den Bosch en Hans Kröder. Ook dank aan alle presentatoren bij de werkateliers en natuurlijk […]

20 juni 2018

Maak kennis met de Triocare Community en sta in verbinding met professionals die zich inzetten verduurzaming van de zorg.

U mag daar niet ontbreken. Laat ook uw stem horen door een profiel aan te maken op www.Triocare.net !

10 november 2017

De start van Triocare Community is een feit. Vanaf nu kunnen ervaringen, kennis en projecten gedeeld worden. Een ieder die binnen zijn of haar organisatie bezig is met het verduurzamen of toekomstbestendig maken van zorgorganisaties kunnen via deze community contact met elkaar leggen. Korte lijnen en snel schakelen.

9 november 2017

“Wat zou het gemakkelijk zijn om mijn collegae van duurzame initiatieven in Groningen ook on line te vinden en onze ervaringen te kunnen delen”, meldde Floor Vinckers van het UMCG.
Dit vindt Triocare ook, vandaar dat we bezig zijn met het opzetten van een community on line voor de organisaties die met ons samenwerken.

10 augustus 2017