30 april ’19: BNR In Bedrijf bij Atlantis Handelshuis met o.a. Triocare

Op dinsdag 30 april zal BNR nieuwsradio een semi live uitzending vanuit de locatie Atlantis Handelshuis te Den Helder opnemen. Deze uitzending zal op woensdag 1 mei om 15.30 u worden uitgezonden op BNR Nieuwsradio. Diverse experts zijn bij deze uitzending aanwezig, o.a. Helene van der Vloed namens Triocare.

Het kernthema is: het afwijken van bestaande bedrijfsmodellen en hoe je daar je rug recht in houdt?

Hier hoort u hoe het bij Atlantis Handelshuis er écht aan toe gaat en waar mee je te maken krijgt als je zoveel mogelijk positieve impact voor het milieu wilt creëren. Atlantis Handelshuis organiseert meer regionale samenwerking tussen telers, tuinders en boeren, zodat de koppeling gemaakt kan worden met onderwijs, zorginstellingen en ziekenhuizen. Daarbij zetten zij zich in om klanten te begeleiden in hun transitie om verse en gezondere voeding op het menu te krijgen.

Door deze regionale samenwerking is het hen al gelukt om 86% minder CO2-uitstoot te realiseren ten opzichte van collega’s in dezelfde branche, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Waar zitten de risico’s als je afwijkt van bestaande bedrijfsmodellen? En vooral, hoe houd je dan je rug recht? En hoe maak je van moderne risico’s nieuwe kansen?

Wilt u bij de opname aanwezig zijn, laat het ons weten via info@triocare.nl.

Locatie: Ambachtsweg 10 AA, 1785 AJ Den Helder

Tijd: Inloop vanaf 11.30 uur. De opname start om 12.30 uur en eindigt om 13.30 uur.

 

Deel via: