Klimaattop Noord NL – 9 november 2017

In Groningen, Fryslân en Drenthe willen we écht werk maken van de energietransitie. Niet blijven mijmeren over een betere toekomst voor de volgende generatie, maar actie! Werken aan concrete plannen die bijdragen aan klimaatneutraliteit in 2050. Tijdens de Nationale Klimaattop 2016 zijn de eerste klimaatacties in gang gezet. Maar dat alleen is niet genoeg. Het is tijd om de klimaattop naar de regio te halen en het stokje over te nemen.

Daarom organiseren we op 9 november 2017 de Klimaattop Noord NL, in het Energy Academy gebouw in Groningen. Wat u kunt verwachten? Een dag waarop we samen met bedrijven, overheden en instellingen uit de drie noordelijke provincies zelf de regie pakken, concrete afspraken maken, elkaar inspireren en de regio als koploper op de kaart zetten.

Thema’s die aan bod komen: slim duurzaam produceren, slim besparen in de gebouwde omgeving, slim besparen in de industrie, slim balanceren en nog veel meer.

Triocare staat samen met Atlantis Handelshuis op de agenda: Meer dan 25 organisaties ondertekenen op de Klimaattop Noord NL 2017 op 9 november 2017 de intentieverklaring:

“Winst voor Milieu, Mens en Dier door Verbinding Agri en Zorg in Friesland, Groningen en Drenthe”. Samen met Atlantis Handelshuis organiseert Triocare deze intentieverklaring.

Hiermee geven zij het startschot om tot uitvoering van de intentieverklaring over te gaan.

Deel via: