Over ons

Team

Helene van der Vloed, bestuurder. Zij wordt bijgestaan door Valentijn van Esch als mede-bestuurder en Joanca van den Bosch als communicatiemedewerker.

  

Triocare werkt samen met experts die verschillende expertises vertegenwoordigen maar allen betrokken zijn bij verandertrajecten in (zorg) organisaties.

Anton Binnenmars gedijt erop mensen samen te brengen om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Als bestuurder van verschillende sportorganisaties kon hij keer op keer zijn unieke recept aantonen om zelfs de meest complexe organisatorische uitdaging te doorgronden: sterke analytische vaardigheden, het vermogen om essentiële en niet-essentiële feiten te scheiden en een aangeboren talent voor het coachen van anderen. Bovendien heeft hij een gecombineerde achtergrond in human resource management, gezondheidszorg en de kunst- en cultuursector.

 

Wanneer Rijnder Schaap kennismaakt met een instelling of een organisatie dan wordt direct zijn nieuwsgierigheid gewekt met wat voor soort cultuur hij te maken heeft. Bij verandertrajecten blijkt het eens te meer dat de uitdagingen niet zozeer op het vlak van de structuur of de zichtbare processen ligt, maar dat het veel meer zit op de kwaliteit van de onderlinge relaties. Zo bestaan er voor hem weinig slechte mensen, maar veelal slechte relaties waar hij mee te maken heeft in instellingen of organisaties. Een cultuurverandering is bijna niet voor elkaar te krijgen (misschien alleen voor monopolisten), maar een cultuuraanpassing is vaak al binnen zes maanden te realiseren. De mensen waarmee als eerste verandering wordt ingezet zijn de leiders. Goed leiderschap is “key” voor elk veranderingstraject.

 

Hans Kröder is deskundige op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
ISO 26000 en ISO 20400. Hij is mede auteur van de richtlijnen nationaal en internationaal. Hans is betrokken vanaf het begin bij alle MVO expedities in de zorg. Eigen organisatie: Learn2Improve.

 

Jord Neuteboom is gedurende jaren betrokken bij DRIFT (Dutch Research Institute for Transitions) en doceert transitiekunde. Hij is expert in het begeleiden van organisaties in een veranderingstraject naar waardegedrevenheid. Hij is betrokken bij MVO expedities in de zorg die hij mede heeft ontwikkeld. Eigen organisatie: Viatore.

 

Jessika de Waijer, is een veranderaar en werkt aan bewustwording en gedragsverandering met een creatieve aanpak. Jessika was betrokken bij de MVO Expeditie Duurzame Zorg in het Noorden. Eigen organisatie: Lawaaij.

 

 

De Raad van Inspiratie wordt geleid door Willem Lageweg.

 

 

De Raad van Toezicht bestaat uit  Jacques van Dijken en Annette van Waning.